Aanbevelingen

Martin Meijer heeft tot onze volle tevredenheid ons geadviseerd over de te nemen hypotheek. De financiële wereld is niet voor iedereen gesneden koek, zo ook voor ons niet. Martin heeft in het verleden les gegeven aan hypotheekadviseurs en dat is te merken. Hij wist de materie voor ons overzichtelijk te maken en dat mag je met recht een gave noemen. Hij is geduldig en legt het net zo lang uit tot je het begrepen hebt. Tenslotte gaat het om je financiële zekerheid en dan is iemand die met je meedenkt en waarin je vertrouwen hebt in ieder geval bij ons essentieel voor onze keuze.

19-12-2019


Duidelijke uitleg, tot in de puntjes, in normale taal. Er wordt verder gekeken dan alleen naar de hypotheek. Eindelijk iemand tegen over je die oprecht en eerlijk, helder en duidelijk advies geeft. Heeft zeer veel verstand en kennis van de hypotheek wereld. Neemt uitgebreid de tijd, net zolang tot dat werkelijk alles voor jou als klant volledig duidelijk is.

17-12-2019

Martin is een prettige en kundige financieel adviseur. In het eerste gesprek hebben wij onze financiële situatie besproken en wensen doorgegeven. Dit contact voelde direct goed en vertrouwd. Hij is vlot te werk gegaan en heeft ons voorzien van advies. Dit hebben wij zelf doorgevoerd en nu besparen wij flink elke maand. Doe je portemonnee een lol en kijk regelmatig naar je hypotheek, er is meer voordeel te behalen dan je denkt. Een adviseur zoals Martin is daarvoor superhandig. Kan het iedereen aanraden!

02-01-2020

Martin is zeer integer, deskundig en weet waar hij over praat. Dit is zeer geruststellend. Ik zal hem mijn familie en vrienden zeker als adviseur aanbevelen.

21-01-2020
Martin Meijer geeft een volledig advies waarbij de wensen van de klant voorop staan. Hij is zeer kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast is Martin zeer prettig in de omgang en dit geeft veel vertrouwen.
24-02-2020

I

Nieuwsgierig geworden?

Maak vrijblijvend een afspraak

Martin Meijer is Erkend Financieel Adviseur
Martin Meijer is erkend Hypothecair Planner
Martin Meijer is aangesloten bij de AFM
Martin Meijer Financieel Advies werkt samen met KiFiD
Scroll naar boven