Wat ik voor jou kan doen

Onafhankelijk en begrijpelijk hypotheek advies

Ga je een woning kopen, verbouwen of verduurzamen? Wil je lagere maandlasten? Wil je weten of oversluiten interessant is? Moet je opnieuw kiezen voor een rentevaste periode? Is extra aflossen nu wel of niet interessant? Ga je trouwen, samenwonen of misschien wel scheiden?
Dat zijn de momenten waarop je behoefte hebt aan een eerlijk en duidelijk advies van een Erkend Financieel Adviseur. Heb jij dat totaaloverzicht waarin de gevolgen van je keuzes inzichtelijk zijn?
Ik kan je helpen om “wat als?” te veranderen in heldere antwoorden.

Uitgebalanceerd verzekeringsadvies

Weet je wat je wel of niet geregeld hebt? Mis je echt iets of heb je misschien wel zaken dubbel verzekerd? Ik orden je verzekeringspapieren en zorg voor een uitstekend verzekeringspakket.
Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de juiste voorwaarden en prijs. Jij bepaalt uiteraard zelf wat je wel, of juist niet wilt verzekeren. Zo kan jij er zeker van zijn dat het ook echt goed geregeld is.
Ik beschik over bijna alle aanbieders voor zowel particuliere- als bedrijfsmatige verzekeringsoplossingen.

Overzicht in je pensioensituatie

Bouw je wel voldoende pensioen op? Ben je (meerdere malen) van baan veranderd en mis je volledig het overzicht. Ben je gescheiden en benieuwd welke rechten je nog hebt? Zomaar een paar scenario’s die een stuk onzekerheid met zich mee nemen. Het gaat niet alleen om de hoogte van je pensioeninkomen. Andere zaken spelen ook een rol. Een huis (bijna) vrij van hypotheek, voldoende spaargeld of je verwacht een erfenis. Allemaal onderdeel van financiële planning.
Ik kijk naar het totaalplaatje van je financiële situatie om je een helder beeld te geven hoe je inkomen er straks uitziet. Schuif het niet voor je uit onder het mom van “het is nog zo ver weg”. Door er op tijd bij te zijn kun je nog actie ondernemen en blijft je wens mogelijk haalbaar en betaalbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Maak vrijblijvend een afspraak
Martin Meijer is Erkend Financieel Adviseur
Martin Meijer is erkend Hypothecair Planner
Martin Meijer is aangesloten bij de AFM
Martin Meijer Financieel Advies werkt samen met KiFiD
Scroll naar boven