Waarom je voor mij kiest

Dromen waarmaken

Mogelijkheden aanboren die nooit bij jou waren opgekomen. Lastige zaken inzichtelijk maken en op een heldere en begrijpelijke manier uitleggen. Dat is waar ik het voor doe. Dat is waar ik al ruim 20 jaar een glimlach van op mijn gezicht krijg.

Of het nou gaat om een hypotheek voor je nieuwe huis, het verduurzamen van je woning of een verbouwing, om verzekeringen of om je pensioen, het is mijn doel om jou te helpen. Om jouw dromenwaar te maken. Of om jou een gerust gevoel te geven.

Ik luister naar jouw wensen en kom met een goed onderbouwd en begrijpelijk advies waarna jij een weloverwogen besluit kunt nemen.

Mijn achtergrond

Al ruim 20 jaar werk ik bij grote banken/verzekeraars. De eerste 10 jaar als adviseur voor zowel particuliere- als zakelijke klanten. De laatste 10 jaar vooral als trainer, coach en docent van financieel adviseurs. Al deze tijd heb ik continue opleidingen gevolgd en mijn inhoudelijke kennis flink op peil gebracht en gehouden. Ik ben

  • Erkend Hypothecair Planner
  • Erkend Financieel Adviseur

in het bezit van diverse wettelijke diploma’s zoals

  • Wft Hypothecair krediet
  • Wft Inkomen
  • Wft Vermogen

Voor verdere verdieping heb ik de opleiding RFEA gevolgd op het gebied van echtscheidingen. Daarnaast heb ik vele workshops en seminars bijgewoond over de diverse aspecten van mijn vakgebied.

Het roer om

Het gaf mij altijd weer een kick om als trainer/coach mee te denken over en oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken waar de adviseurs tegenaan liepen. Maar ik miste het contact met de klant. Weten voor wie je het doet en net even wat harder lopen dan de gemiddelde adviseur om uiteindelijk allebei met een goed gevoel een advies af te ronden.

Dat is waar het uiteindelijk om draait.

Nieuwsgierig geworden?

Maak vrijblijvend een afspraak
Martin Meijer is Erkend Financieel Adviseur
Martin Meijer is erkend Hypothecair Planner
Martin Meijer is aangesloten bij de AFM
Martin Meijer Financieel Advies werkt samen met KiFiD
Scroll naar boven